Takim letrar me krijuesit nga Durrësi

0

Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi dhe Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve, ditën e premte me 18 tetor organizojnë takim letrar të titulluar “Krijuesë nga Durrësi në Ulqin”. Takimi do të mbahet në ambientet e Bibliotekës së Ulqinit me fillim në ora 18.00.

Share.