Takim me gjuetarët e Ulqinit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga Ndërmarrja për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave lajmërojnë të gjithë gjuetarët e Komunës së Ulqinit, që me datën 26 gusht 2016, në sallën e vogël të Komunës me fillim në ora 11.00, do të organizohet takim me të gjithë gjuetarët dhe zyrtarët e interesuar.

Temë diskutimi do të jetë hapja e sezonit të gjuetisë për vitin 2016/2017 , si dhe problemet me të cilët përballen gjuetarët.

Share.