TAEKWONDO ULQIN FITUAN 17 MEDALJE NË TURNEUN E NISHIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Të shtunen me datë 22.05.2021 në qytetin e Nishit u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së. Ky aktivitet sportiv mblodhi gjithësejt 870 sportist, 97 ekipe nga 18 vende të ndryshme.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 20 sportist në të dy disciplinat ndeshje dhe forma.
Me medalje të arta u kurorzuan:
🥇Medina Kanaqeviq
🥇Sara Kraja
🥇Vesa Dervishi
🥇Sumeja Bisha
🥇Ardit Dervishi
🥇Dorian Vukaj
Medalje argjendi:
🥈Adna Sulejmani
🥈Nermin Sulejmani
🥈Amra Dushku
🥈Berina Mustafa
🥈Enes Dushku
🥈Arta Ismailaga
Medalje bronzi:
🥉Eren Karaminxhoja
🥉Hakush Fici
🥉Bledar Kasmi
🥉Amar Bakalli
🥉Amella Nuti
Në rënditjen e përgjithshme ekipi i Malit të Zi fiton kupën e vendit të parë 🏆 në disciplinën e formave.
Share.