TAEKWONDO TEAM ULQINI ME 7 MEDALJE TE REJA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të shtunën me datë 15.06.2019 në Sarajev u mbajtë turneu ndërkombëtarë ISKRA OPEN 2019. Në këtë turne klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 9 garues. 
Anëtarët e ekipit të Taekwondo-së fituan 6 medalje të arta dhe një të argjendit. Me medalje u kurorzuan garuesit:
🥇 Medina Kanacevic, Hana Tivari, Vesa DervishiSumeja Bisha, Amell Nuti, Hadi Resulbegu, 🥈 Sara Dervishi. Në rënditjen e përgjithëshme klubi Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun e vendit të parë, kurse garuesi Hadi Resulbegu u shpall garuesi më i sukseshëm i turneut.

Share.