TAEKWONDO TEAM ULQINI KTHEHET NGA MOSTARI ME TRE TROFE DHE 23 MEDALJE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

TAEKWONDO TEAM ULQINI
Trofe pas trofeut, edhe një suksesë i ekipit të Taekwondo-së Ulqini në Mostar fitojnë edhe tre trofe 🏆🏆🏆 tjera dhe 23 medalje.
Të shtunën me datë 03.11.2018 në Mostar u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën 450 garues, 40 klube nga 7 vende. Klubi i Taekwondosë Ulqini u paraqit me 24 garues. Suksesi për ekipin e Ulqinit ishte: 🥇Nëntë medalje të arta, 🥈 Shtatë medalje argjendi, 🥉 Shtatë bronzi.
🏆Vendi i parë në rënditjen e përgjithshme në diciplinën e Formave.
🏆Vendi i dytë në kategorine kadetë të rinjë.
🏆Vendi i tretë në rënditjen e përgjithshme në diciplinën e Garimit.
Medaljet në diciplinën e Garimit:
🥇 Bledar Kasmi, Enis Kurti, Amella Nuti, Sara Kraja, Merisa Malokraja.
🥈 Arta Ismailaga, Mervana Mucaj.
🥉 Amra Dushku, Abdullah Dervishi, Amar Bakalli, Besart Kuqi, Mersida Demiri.
Bledar Kasmi shpallet garuesi më i suskseshëm në kategorinë e kadetëve të rinjë.
Medaljet në diciplinën e Formave:
🥇 Sumeja Bisha, Vesa Dervishi, Bledar Kasmi, Medina Kanaqeviq.
🥈 Amra Dushku, Ardit Dervishi, Amar Bakalli, Sara Kraja, Xheneta Kanaqeviq.
🥉 Dion Mustafa, Amell Nuti.

Në emër të klubit të Taekwondo-së Ulqini falenderojmë të gjithë ata që kontribuan për klubin tonë. Falenderojmë prindërit për përkrahjen e tyre si dhe sponsorët të cilët na i mbuluan shpenzimet e udhëtimit.

Me respekt
Fikret Dushku, prof.

Share.