Tadej Pogaçar kampion për herë të dytë dhe më i riu i ‘Tour de France 2021’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Edicioni i 108-të i çiklizmit ‘Tour de France 2021’ përfundon me një paradë tradicionale të kampionëve në Paris. Slloveni 22-vjeçar Tadej Pogaçar u bë kampion për herë të dytë rresht dhe më i riu i ‘Tour de France 2021’, në historinë e kësaj gare më të madhe të çiklizmit në botë.

Tadej Pogaçar përfundoi i pari në renditjen e përgjithshme, me epërsi prej 5 minuta e 20 sekonda ndaj vendit të dytë, Jonas Vingegaard. 

Share.