Superstar Model Agency: Kasting për fëmijët nga Ulqini

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Superstar Model Agency nga Podgorica hap dyert e veta edhe për fëmijët nga Ulqini, dhe u bën thirrje të marrin pjesë në kastingun i cili do të mbahet me datat 5 dhe 6 nëntor në shkollën e kërcimit “Porta di danza”,prej orës 11 deri në orën 13.00.

Ligjërues në këtë kasting do të jetë modeli Muho Uruçi, emri i të cilit është i njohur si tek ne ashtu edhe në rajon.

Share.