Sukubinë-Muriqan: 1.14 milionë kalimtarë për dy muaj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kalimin kufitar Sukubinë-Muriqan, kanë kaluar 1.14 milionë kalimtarë vetëm gjatë muajve korrik dhe gusht, tregojnë të dhënat e policisë kufitare. Kjo shifër përbën rritje pre 11.2 % më të lartë se në të njëjtën kohë vitin e kaluar. Në muajin gusht këtë kufi e kaluan 682.000 kalimtarë kurse në korrik 460.000. Në të njëjtën kohë nëpër të kaluan 159.000 automjete. Kapacitetet e tanishme të kësaj pike kufitare i janë të parapara për vetëm 500.000 kalimtarë në vit.

Share.