Sukses I Klubit të ping pongut Valdanos në turnirin për kadet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kampionati malazes për kadetë, i cili u mbajt në Podgoric  në sallen e sportit  Moraça , në kategorin e vajzave Klubi i pingpongut Valdanos nga Ulqini shënoi 6-të fitore dhe asnjë humbje , Kjo fitore është rrezulltati më i mirë i klubit valdanos ,pasi që arrijnë për herë të parë të dominojne ekipin e Buduçnostit ne Ping pong . Ndersa në kategorin e djemëve u shenuan 4 -tër fitore dhe tri humbje për klubin e P.P Valdanos .

Në kampionat moren pjesë 6-të ekipet më të mira në Mal të Zi, si Buducnosti . Budim. Jedinstvo . Spinn. Tivat si dhe ekipi me i sukseshëm u shpall klubi nga Ulqini valdanos,

Garuesja më e sukseshme u shpall Mija Zhivanoviq

Share.