Subjekti i ri politik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputeti i pavarur në kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka paralajmëruar se me daten 22 të këtij muaji në Podgoricë do të prezentohet levizja e re politike. Ai nuk i ka zbuluar emrat e anëtareve të kesaj partije por ka thënë se do të ndodh një befasi. Levizja do të jetë gërshetim i rinis dhe përvojes, mençuris dhe përkushtimit. Në këtë do të adërojne njerëz tashme të njohur mirë për opinionin

Share.