Subjekti i ri politik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doktor Isat Jakupi është kryetari i parë i Lëvizjes qendrore shqiptare për integrime (LQSHI). zëvendësit e tij Selim Tula dhe Hajro Lika.

Delegatët zgjodhën edhe Këshillin qendror të LQSHI të përbërë prej 12 anëtarësh, si dhe miratuan statutin e kësaj partie nacionale. Se shpejti sic behet e ditur do te themelohet edhe dega n Malësi dhe zgjedhja e sekretarit te pergjithshëm dhe drejtorit të partisë.

 

Share.