Stankoviq: Mafias do ti shpallim luftë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeprokurori i Shtetit , Ivica Stankoviq ka vlerësuar  se gjendja e sigurisë në vend është e rëndë dhe kërkon koordinimin e të gjitha institucioneve relevante. Ai ka paralajmëruar se do tu shpallë luftë personave në  institucionet shtetërore  që dyshohet se mbështesin kriminelët  “Situata e sigurisë është e rëndë.

Mendoi se këtë e kemi të qartë të gjithë,dhe jeni dëshmitarë se serioziteti i situates ka rezultuar me veprime konkrete në aksione të ndryshme. Duke u përgjigjur në pyetjen nëse prokuroria mban një pjesë të përgjegjësisë për këtë, Stankoviq ka thënë se si prokuror i  lartë i shtetit  nuk do të kishte folur për përgjegjësitë individuale të asnjërit.

Share.