Sportistet e Ulqinit fitojnë bursa nga ministria

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e sportit e Malit të Zi dje bëri ndarjen e bursave sportive për sportistët më të talentuar të vendit. Nga klubi i taekwondo-së “Ulqini” njoftojnë se në bazë të rezultateve të arritura gjatë vitit 2019, bursa për vitin aktual kanë fituar edhe dy sportistet e dalluara të këtij klubi, Medina Kanaqeviq dhe Sara Kraja.

Share.