Sot votohet Ligji mbi Valdanosin, njoftoi deputeti Nimanbegu, si propozues i ketij ligji

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Kuvendin e Malit të Zi në rend të ditës për votim do të jetë  Ligjit mbi Valdanosin për të cilin të gjitha klubet e deputetëve që marrin pjesë në seancat plenare kanë dhënë mbështjetje e tyre të parezervë lidhur me votimin e këtij ligji i cili shpresojmë të ndodh sot  dhe do të menjanë një padrejtësi të madhe ndaj pronarëve të këtyre pronave padrejtësisht të marra para 43 viteve.

Deputeti Genci Nimanbegu ishte propozues i këtij ligji dhe e mbrojti këtë pikë të rendit të ditës dhe përmes statusit të tij në Facebook njoftoi se kjo pike sot do të votohet. Ai në diskutimin e tij më heret tha se është thellë I prekur me diskutimet e zhvilluara dhe mbështetjen e dhënë në Kuvend dhe se kjo nuk është vetëm një betejë e tij dhe të ish pronarëve, por e tërë komunitetit të Ulqinit.

Votimi pritet të jetë sot rreth ores 12.00, kurse TV Teuta do të bëjë transmetimin e drejtpërdrejtë.

Share.