Sot takimi i PDS-së me Gjekën

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Podgoricë është paraparë takimi i përfaqësuesve të Partisë Demokratike të Socialistëve me përfaqsuesit e Partisë Demokratike të kryetarit të komunës Fatmir Gjeka, në lidhje me rikompozimin e pushtetit në Ulqin.

Përveç Partisë Demokratike, koalicionin e udhëhequr prej saj e përbëjnë edhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi dhe Perspektiva, por akoma nuk ka njoftime se kush do të marrë pjesë si përfaqsues i tyre.

Share.