Sot prezantohen masat e reja epidemiologjike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti i Shëndetit Publik sot në ora 15-të  organizojnë konferencë të rregullt për shtyp , në të cilën do të paraqiten masat e reja epidemiologjike dhe situata aktuale e shkaktuar nga pandemia e virusit Covid 19.

Siç u njoftua nl conference do të flasin :, Dr. Igor Galiq, drejtor i Institutit të Shëndetit Publik, Dr. Ana Bubanja, infektologe në Qendrën Klinike të Malit të Zi dhe Mina Gazivoda, specialiste në teknologjinë mjekësore në  Qendrën Klinike të Malit të Zi .

Share.