Sot ora e kryeministrit në Kuvend. Boshnjakët të interesuar për përfaqësimin në RT në MZ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

SoKryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq do të përgjigjet sot në Kuvend në pyetjet e përfaqësueseve të klubeve të deputetëve. Pyetjet më interesante do të jenë lidhur për ndarjen e banesave , integrimet evropiane , biznesmenin Dushko Knezheviq , për projektin e autostradës etj. Në emër të klubit të pakicave, deputeti i Partisë Boshnjake ,Ervin Ibrahimoviq do të pyes kryeministrin nëse Qeveria ka planifikuar të rrisë përfaqësimin e boshnjakëve në strukturat programore dhe kadrovike të Shërbimit publik nacional, gjegjësisht RT në MZ.

Share.