Sot nënshkrimi i Protokollit të anëtarësimit në NATO

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shtetet anëtare të NATO-s, sot do të  nënshkruajn  protokollin  mbi pranimin e Malit të Zi në  këtë Aleancë ,  që vlerësohet të jetë një sinjal  i qartë se Aleanca vazhdon të ndihmoi në ndërtimin e stabilitetit dhe sigurisë  Ballkanin Perëndimor, tha Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg .

Ai tha  se pas nënshkrimit  të sotëm të protokollit, Mali i  Zi do të marrë pjesë në të gjitha takimet e NATO-s si vëzhgues .

Share.