Sot ministri i kulturës Janko Ljumoviq për vizitë në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Kulturës Janko Ljumoviq do të qëndrojë sot për vizitë në Ulqin me çrast do të takohet me zyrtarët më të lartë të Komunës.

Përveç takimit, ministri do të vizitojë edhe lokalitetin historik të Shasit dhe muzeun , kurse në hotel Dolcino do të takohet edhe me puntorët kulturor të qytetit. Për orën 17.00 në Pallatën Venecia është planifikuar edhe një konferencë e përbashkët për media.

Share.