Sot mbledhje e re e shumicës parlamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfaqësuesit e shumicës parlamentare do të diskutojnë zgjidhjen e krizës qeveritare sot. Ky është takimi i tretë i përfaqësuesve të partive politike që kanë shumicën në Parlamentin e Malit të Zi.

Pas takimit të fundit, u njoftua se dy ide ishin kristalizuar – rindërtimi i qeverisë ekzistuese dhe zgjedhja e një qeverie të re. Televizioni A1 njoftoi se në takimin e sotëm, Fronti Demokratik nuk do të pranojë propozimin e Presidentit të Kuvendit, Aleka Beçiq, në lidhje me rindërtimin e Qeverisë.

Në takim, DF do të insistojë në opsionin e një qeverie krejtësisht të re me një kryeministër të ri.

Share.