Sot hedhja e shortit për rënditjen në listën e votimit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hedhja e shortit për rënditjen e kandidatëve në listën e votimit për zgjedhjet presidenciale do të ditën e sotme. Afati për dorëzimin e listave ka skaduar të hënën në mesnatë kurse në zgjedhje do të garojnë 7 kandidatë, Millo Gjukanoviq, Draginja Vuksanoviq, Mlladen Bojaniq, Hazbija Kallaç, Vasilije Miliçkoviq, Darko Millaçiq dhe Dobrillo Dedeiq.

Zgjedhjet presidenciale do të mbahen me 15 prill.

Share.