Sot fillon regjistrimi elektronik  në shkollat ​​fillore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Regjistrimi elektronik në shkollat ​​fillore do të fillojë sot, u njoftua nga Ministria e Arsimit. Ministri, Damir Shehoviq, dhe Koordinatorja e Përhershme e Sistemit të Kombeve të Bashkuara (KB) në Mal të Zi, Fiona Mekluni, njoftuan më herët se Ministria, me ndihmën e Zyrës së KB, kishte përgatitur një platformë elektronike për regjistrimin në kopshte, shkolla fillore dhe të mesme. Kjo, siç thanë ata, do ta bëjë procedurën e regjistrimit më të lehtë dhe të harmonizuar me situatën epidemiologjike. Të tre  regjistrimet , shtojnë ata, janë të vendosura në një platformë.

Share.