Sot do të mbahet Samiti i Krerëve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot  më 10 qershor, në Pallatin e Brigadave në Shqipëri do të zhvillohet Samiti i Krerëve të Ballkanit Perëndimor.

Në Tiranë do të bëhen bashkë Komisioneri Europian Olivér VARHELI, Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq, Kryeministria  e Serbisë Ana BErnabiq, Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, Kryetar i Këshillit të Ministrave të Bosnjës dhe Hercegovinës Zoran Tegeltija, Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ZoranZaev, Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit për Bashkëpunim Rajonal, Majlinda Bregu, Drejtor i Sekretariatit të CEFTA, Emir Gjikiq, Zëvendës Drejtori i Sekretariatit të Përhershëm të organizatës së Traktatit të Komunitetit të Transportit  Luba Silanoska.

Share.