Sonte në ora 20:30 në Tv Teuta In Memoriam Gjorgje Gjoka Stanoviq – me Hatixhe Nelaj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjoka Stanoviq  ka ndërruar jetë në moshën 96 vjeçare. Ka qenë pjesëtar I LNÇ në vitin 1941.Ai  në moshën 12 vjeçare ka arritur të përvetësojë dhe të flasë 7 gjuhë të huaja,pra në një moshë shumë të re bëhet poliglot .Më 1942 ai vendos që  të shkoj në luftë në Libi ku ka qenë në linjën e dytë të frontit.  Mbi 20 vite ka qenë kryetar i Bashkësisë Lokale i zgjedhur nga banorët e pes fshtrave,Kollomzë,Braticë,Krythë, Kruç dhe Salç. Njihet si një aktivist i denjë që gjithmonë prioritet ka pasë interesin e përgjithshëm,e jo personal.

Familjes Stanaj i shprehim ngushëllime të sinqerta për këtë humbje të madhe.

Linku PROMO PORTRET

https://www.youtube.com/watch?v=t2Xk7KlRnCo

Share.