Sonte në Kala koncerti i grupit “Break of Reality”

0

Në kuadër të festivalit ndërkombëtar të muzikës klasike “Belcanto”, sonte në Kala me fillim në ora 20.00 do të shfaqet koncerti i grupit amerikan “Break of Reality”.

Ky grup u formua në vitin 2003 dhe në këto 15 vite ka arritur sukses të konsiderueshëm, kurse në vitin 2015 u emëruan ambasadorë të muzikës nga Departamenti i Shtetit i SHBA-së.

Share.