Sonte ne Focus: Korona virusi dhe masat parandaluese

0

Sonte ne TV Teuta mund te ndiqni emisionin Focus ne te cilin do te trajtojme temen: Koronavirusi dhe masat e ndermarra nga Komuna e Ulqinit.

Mysafire:Kryetari i Komunes Loro Nrekiq dhe kryetari i Kuvendit te Komunes dr. Ilir Capuni.

Share.