Sonte ne FOCUS: Bashkepunimi i KKSH-ve, statusi i shqiptareve ne Serbi dhe Mal te Zi

0

Sonte ne TVTeuta ne ora 20.30 mund te ndiqni emisionin Focus. Mysafire ne studio: Kryetaret e Keshillave Kombetare te Shqiptareve ne Serbi dhe Mal te Zi, z. Ragmi Mustafa dhe z. Faik Nika.

Temat qe do te trajtohen:

-Mundesite e bashkepunimit ne mes te KKSH-ve Mali i Zi-Serbi

-Statusi i shqiptareve ne Mal te Zi dhe Serbi

-Zgjedhjet parlamentare 2020

-Regjistrimi i popullesise ne vitin 2021

Share.