Sonte ne “Flasim”-Teatri “Teuta” udheton per ne SHBA

Sonte ne “Flasim”-Teatri “Teuta” udheton per ne SHBA

0

Sone ne TV Teuta ne ora 20.30 mund te ndiqni emisioin “Flasim”.

Tema:Teatri “Teuta” udheton ne SHBA.

Mysafire: Munib Abazi, Blerta Kurti, Muho Uruci, Bashkim Alaj dhe Jetmira Hoxha.

Please follow and like us: