Sonte në emisionin “Flasim”: Mali i Zi në ritmet e Europës

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë disa nga nxënësit që do të përfaqsojnë Ulqinin në finalen e spektaklit “Mali i Zi në ritmet e Europës”

Eliza Markiq

Erina Rexha 

Manushaqe Behrami

si dhe nënkryetarja e Komunës së Ulqinit, Hadixhe Gjoni.

 

Shikim të këndshëm.

Share.