Sonte në 19.30: Ekspozitë e Punishtës së fëmijëve nga Ulqini

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Galerinë e Qendrës për Kulturë në Ulqin, sonte me fillim në ora 19.30 do të hapet ekspozita e Punishtes së fëmijëve nga Ulqini. Kjo punishte në qytetin tonë ekziston prej 14 viteve dhe fëmijët e saj më parë kanë ekspozuar edhe në qendra të tjera të mëdha si Podgoricë, Tiranë, Berat, Beograd dhe Londër.

Share.