Sonte mbahet Edicioni i XX-te i “Festivalit te grave krijuese”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte ne sallen e koncerteve te Shkolles se muzikes ne Ulqin, do te mbahet edicioni i XX-te i “Festivalit te grave krijuese” ku do te marrin pjese personalitete te spikatura te artit, letersise, drejtesise, si dhe te sektorit civil nga Mali i Zi, Shqiperia dhe Kosova. Organizatore e mbremjes eshte shoqata Harmonia e udhehequr nga gazetari dhe shkrimtari Ibrahim Berjashi, kurse perkrahese eshte Komuna e Ulqinit. Festivali fillon ne ora 19.00.

Share.