Sonte fillon sezoni i ri i emisionit “Portreti”, protagonist Kryeimami i B.I. te Tivarit Mujdin Milaimi

Sonte fillon sezoni i ri i emisionit “Portreti”, protagonist Kryeimami i B.I. te Tivarit Mujdin Milaimi

0

Sonte në orën 20:30 në TV Teuta fillon sezoni i ri i emisionit “Portreti” i udhehequr nga gazetarja Hatixhe Nelaj.

Protagonist i emisionit është kryeimami i B.I. te Tivarit Mujdin Milaimi.

TV Teuta edhe kete sezon, ne ciklin e ri te emisioneve “Portreti” do te sjell dokumentare te shumta te jetes dhe veprimtarise se personave te cilet kane lene gjurme ne veprimtarite shoqerore, permes profesioneve te ndryshme.

 

Please follow and like us: