Sonte emsioni jubilar “Portreti”: Protagonist gazetari i njohur i RTSH-së, Ferdinand Samarxhi (Video)

0

Sonte në orën 21.00 në Tv Teuta mund të ndiqin emsionin “Portreti” me Hatixhe Nelaj.

Në emsionin e 100-të jubilar të këtij cikli, gazetarja Hatixhe Nelaj ka të ftuarin special nga Tirana, gazetarin e njohur të RTSH-s Ferdinand Samarxhi, përndryshe  i dekoruar me titullin “Mjeshtër i Madh” nga presidenti Nishani dhe fitues i antenës së artë.

Share.