Sonte emisioni “Portreti”: Protagoniste Servete (Doda) Mujeziqi (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Servete (Doda) Mujeziqi është ndër femrat e rralla shqiptare që vuajti burgun për shkak se dëgjoi muzikë shqip,u akuzua për propagandë armiqësore.Rrëfim shumë interest, dhe rrënqethës i protagonistës nga Kraja ,si e arrestuan,ç’farë i thane në polici dhe gjyq,me ç’farë u ballafaqua pas daljes nga burgu,mund të ndiqni sonte në televizionin Teuta në ora 20:30

Share.