Sonte emisioni “Portreti”. Protagonist Qamil Junuz Peri (video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në orën 21.00 në televizionin Teuta mund të ndiqni emisioni “Portreti” me Hatixhe Nelaj.

Protagonist do të jetë 84 vjeçari nga Shasi Qamil Junuz Peri, i cili flet për ghyshin e tij Lanush Nuzi Peraj, legjendë e Anës së Malit i njohur për ndërmjetsime dhe pajtime fisnore, si dhe rrëfen për qytetin e vjetër të Shasit dhe liqenin e Shasit.

 

 

Share.