Sonte emisioni “Portreti”: Protagonist Beqir Malusheviq

Sonte emisioni “Portreti”: Protagonist Beqir Malusheviq

0

Sonte në orën 21.00 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Portreti” me Hatixhe Nelaj.

Protagonist i rradhës është punonjësi shumëvjeçar në kompanitë e njohura kozmetike Channel dhe Revlon, Beqir Malusheviq.

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on Twitter