Sonte emisioni “Gjurmet tona”. Flasim per turizem gastronomi dhe hotelieri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte ne ora 20.30 ne TV Teuta mund te ndiqni emisionin e radhes “Gjurmet tona” i cili do te trajtoje turizmin, gastronomine dhe hotelierine, qe nga koherat e hershme e deri tek ditet e sotme. Per keto tema flasin: Ruzhdi Dervishi, Nijazi Resulbegu dhe Shaqir Caushi.

Emisioni mundesohet nga Fondi per mbrojtjen dhe realizimin e te drejtave te pakicave ne Mal te Zi.

Share.