Sonte emisioni Focus.Tema: Termeti ne Shqiperi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte ne ora 20.30 ne TV Teuta mund te ndiqni emisionin Focus I cili do te trajtoje situaten e fundit lidhur me termetin e ndodhur ne Republiken e Shqiperise. Per te diskutuar mbi kete teme te ftuar jane: Mentor Llunji, Aleksander Daboviq dhe Saubih Mehmeti. Poashtu do te sjellim edhe raportin dhe pamjet ekskluzive nga Durresi te filmuara nga ekipi i TV Teuta. Emisioni fillon ne ora 20.30.

Share.