Sonte emisioni “Focus”, mysafire Muhamed Nika. Tema: Rasti K1 dhe shitja e nje pjese te tokes ne pyllin e pishave

0

Sonte ne ora 20.30 ne TV Teuta mund te ndiqni emisionin Focus I cili do te trajtoje rastin K1 dhe shitja e nje pjese te tokes ne pyllin e pishave. Per te diskutuar mbi kete teme i ftuar eshte zoteriMuhamet Nika.

Share.