Sonte emisioni „Flasim“: Xhirimi i filmit „Servantes“ nga këndvështrimi i aktorëve

0

Sonte në 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin „Flasim“ me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë aktorët e filmit „Servantes“: Margareta Shkreli, Shefqet Luca, Mirsad Suloviq dhe Suad Mehmeti.

Share.