Sonte emisioni “Flasim”: Xhirimi i filmit “Servantes” nga këndvështrimi i aktorëve

0

Sonte në 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë aktorët e filmit “Servantes”: Margareta Shkreli, Shefqet Luca, Mirsad Suloviq dhe Suad Mehmeti.

Share.