Sonte emisioni „Flasim“: Si të bëhesh një afarist i suksesshëm?

0

Sonte në TV Teuta mund të ndiqin emisionin „Flasim“ me gazetaren   Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë: Fuad Llunji, pronar i Pro Caffe dhe hotelit „Salina“ , Lam Kallaba, pronar i megamarket „Kallaba“ dhe bashkëpronar në „Lamiga“,  dhe Kabil Kurti, pronar i fabrikës „Kurti“.

 

 

Share.