Sonte emisioni “Flasim”: Si të bëhesh një afarist i suksesshëm?

0

Sonte në TV Teuta mund të ndiqin emisionin “Flasim” me gazetaren   Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë: Fuad Llunji, pronar i Pro Caffe dhe hotelit “Salina” , Lam Kallaba, pronar i megamarket “Kallaba” dhe bashkëpronar në “Lamiga”,  dhe Kabil Kurti, pronar i fabrikës “Kurti”.

 

 

Share.