Sonte emisioni “Flasim”: Realizimi i filmit “Servantes”

0

Sonte në orën 20.30 në  TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

TE FTUAR : ROBERTI JANKOVIQ – IDEATOR DHE REGJISOR I FILMIT

ASTRIT LAJKA – IDEATOR , PRODUCENT

ADRIANA HOXHA – SKENARISTE

IMI NIMANBEGU – KOMPOZITOR

Share.