Sonte emisioni „Flasim“: Projektet për gjuetinë në Ulqin

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin „Flasim“ me gazetaren Dafina Teliqi.

Në studio janë të ftuar kryetari i shoqatës „Shepka“ Anto Ivanoviq dhe nënkryetari i kësaj shoqate  Kabil Jakupi.

Share.