Sonte emisioni “Flasim”: Pritja e Krishtlindjeve në shtëpitë tona

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi

Të ftuar në studio janë: famulltari Dom Gabriell Grabanica, dhe kryefamiljaret Linda Pepgjonoviq, Marta Pepgjonoviq dhe Valentina Simonoviq.

 

Share.