Sonte emisioni “Flasim”: Prezantimi i Ulqinit në manifestimin kulturor në Gjermani

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Në këtë emision do të keni mundësi të ndiqni udhëtimin drejt Gjermanisë të SHKA “Zana e Ulqini”, e cila ishte pjesë e manifestimit të organizuar nga Asosacioni i Lidhjes Malazeze në Gjermani. Ky manifestim u organizua në kuadër të kremtimit të 11-vjetorit të pavarsisë së Malit të Zi.

Në këtë manifestim ishte prezent edhe stafi i televizionit Teuta , i cili  përcolli për shikuesit prezantimin e shoqërisë kulturore nga Ulqini, si dhe koncertin në terësi.

Share.