Sonte emisioni “Flasim”: Peshkimi ilegal- sa janë të ndërgjegjsuar qytetarët për problemin dhe a reagojnë organet kompetente?

0

Sonte në orën 20.30 mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë : RUDOLF ELEZOVIQ  – Udhëheqës i zyrës për parandalimin e krimeve dhe të gjitha llojeve të krimeve kufitare dhe ndërkombëtare

XHEMAL PEROVIQ – Drejtor i OJQ “MogUl”

IBRAHIM MILLA – Kryetar i klubit te zhytësve “Dolcinium”

HAJRUDIN SHATA  – Monitorues në bregdetin e Ulqinit në kuadër të projektit “ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM I EKOSISTEMIT DETAR DHE BREGDETAR”

Share.