Sonte emisioni “Flasim”: Përgatitja e plazheve, vështirësitë dhe të mirat e kësaj pune

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë :

Albert Kastrati- sekretar i shoqatës së qiramarrësve të plazheve dhe pronar i plazhit “Adriatica”,

Halil Dali Truma, pronar i plazhit “Saranda”.

Share.