Sonte emisioni “Flasim”: “Pasioni për të promovuar Ulqinin përmes fotografisë dhe videos”

Sonte emisioni “Flasim”: “Pasioni për të promovuar Ulqinin përmes fotografisë dhe videos”

0

Sonte në TV Teuta në orën 20:30 mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio :   Faro Nimanbegu , Gëzim Mavriq dhe Muho Uruçi ,të cilët flasin për pasionin e tyre si dhe për mënyrën më të mirë të promovimit të Ulqinit.

Pjesë e emisionit është edhe Ali Zigeli, në një material të realizuar në teren nga gazetaria Albana Kurti Zeçeviq.

Shikim të këndëshëm!

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on Twitter